Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Säkra rätt kompetens – Lerum

april 18 @ 08:00 - 12:00

Vet du vilken ny kunskap ditt företag måste utveckla eller anställa för att vara konkurrenskraftigt de närmaste åren? Denna workshop passar ledare i små och medelstora företag.

Omvärldsbevakning och trendspaning är viktigt för att kunna kika runt hörnet och få koll på de krav framtiden ställer. Lika viktigt är det att arbeta strategiskt med sin kompetensförsörjning. Den snabba teknikutvecklingen och digitaliseringen gör att vi står inför nya sätt att arbeta.

Denna utveckling ställer krav på ny kompetens och kräver mycket av ledarskapet och organisationen. Därför har vi tagit fram en mycket uppskattad workshop där du får bekanta dig med ARUBA. Det är en effektiv modell för att AttraheraRekryteraUtvecklaBehålla och Avveckla kompetens.

Under workshopen kommer vi bland annat:

• Reflektera över omvärldsfaktorer som påverkar din affär och kommande kompetensbehov

• Gå igenom ARUBA-modellen

• Genomföra självskattning enligt ARUBA-modellen och utbyta erfarenheter

• Prioritera vad ditt företag vill jobba vidare med

 

Efter workshopen ingår 2 timmars rådgivning per företag med en konsult för uppföljning för att se hur du kan jobba vidare med detta i ditt företag.

 

För att kunna tillgodogöra dig workshopen ska du ha en ledarroll och arbeta med kompetensförsörjningsfrågor. Delta gärna två personer från varje företag för bästa resultat.

 

 


Datum: Torsdag 18 april

Tid: Klockan 08:30 – 12:00

Plats: Sjölyckan, Spinnerivägen 6, 448 50 Tollered

Pris: Kostnadsfritt

Workshopledare: Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg.

https://www.facebook.com/FFLKLerum