Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning om Hållbarhet med Cecilia 1/6 18:30

1 juni, 2023 @ 18:30 - 20:30

 

FFLK bjuder alla medlemmar på en kväll med föreläsning, Boule och BBQ  –  1 JUNI kl 18:30 Aludden Park och Restaurang

eller mail till info@fflk.se

DET BJUDS PÅ mat & Mingeldrink och bouleturnering för den som vill – priser utdelas!

 

Några ord om Cecilia Romeborn

Cecilia Romeborn VD och konsult för hållbar utveckling, på Esam AB, vars vision är att steg för steg förändra världen i hållbar riktning.

Jag har bakgrund som ledare inom retail, textil och mode, men valde för några år sedan att ”byta bana”. Hållbarhetsfrågan blev omöjlig att ducka och jag ville ägna min energi och kraft åt något som skapade mer värde. Idag arbetar jag med att sprida kunskap, utveckla och utmana, både individer och organisationer, att ta steg för maximal ”hållbarhetsnytta”. Jag tror på kraften i näringslivet, både hos de stora drakarna såväl som alla entreprenörer som driver småbolag. Tillsammans har vi möjlighet att påverka – och bidra till att skapa en bättre framtid!

Och om du vill ha med kommer här också några ord om hållbarhet och världen just nu…Vi lever i en utmanande tid, där våra beslut och handlingar kommer påverka hela mänsklighetens framtid.  Alla små steg och stora kliv vi tar är lika viktiga. Vi kan så små frön, inspirera varandra och skapa ringar på vattnet. Att i min roll och tillsammans med kompetenta kollegor, kunder och samarbetspartners ha möjlighet att bidra, ger energi och handlingskraft. Vi ska våga utmana, gör det omöjliga möjligt och ha roligt på resan.  


Med vänlig hälsning, Cecilia Romeborn, Esam AB

Detaljer

Datum:
1 juni, 2023
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.fflk.se

Arrangör

FFLK